WEB v září

Vážení kolegové a příznivci našeho webu,

Již je tradicí, že každý měsíc píšu články o tom, co se událo na našem webu. Díval jsem se, kdy jsem začal připravovat první článek s názvem WEB v… Tak první článek tohoto názvu se objevil 4.5.2020. Začínal jsem větou „Březen, za roušky vlezem, duben, ještě tam budem“. 

Tak si dáme další veršovánku, tentokráte inspirovanou domácím úkolem mého syna. Měl vymyslet říkanku se slovy “karneval“ a „rouška“, a mělo to být něco současného. Synátor něco vymyslel a já také. Tak se na podívejte na tu mou verzi:

Skákal pes přes oves, přes zelenou roušku

Na karneval vyrážíme jenom v malém kroužku

Moje maska ochrání mne jsem si téměř jistý

Až mě testy udělají, budu zcela čistý

Ve skafandru kosmonauta jde mi chůze těžce

Filtry na všech vstupech vzduchu vyměním si lehce

Už jsem z chůze unavený nepřešel jsem ves

Na karneval kašlu z hůry, tady chcípl PES.

Dalších básnických pokusů jsem zanechal. Ale nikdy neříkej nikdy…

Co je nového na našem webu. Asi jste zaznamenali, že jsem opět sáhl do uspořádání webu. Rozdělil jsem web tak, aby obsahoval část novinky, kde rychle zjistíte, jaký nový článek přibyl.

Druhá část, jak říkám „Magazínová“ je dole. Zde naleznete tři dle mého nepoužívanější rubriky s přehledem posledních několika článků. Občas zařadím nějaký příspěvek do více rubrik, a tak jsou zde články dvakrát. Ale dle mého tam prostě patří. Je to jednoduché pro používání a máte přehled, co kde je.

Rubriky ale dál zůstávají i v menu. Ale nejsem přesvědčen, že je tam používáte. Proto je asi brzo odtud vyhodím.

Další novinka je na pravé liště. Seřadil jsem jinak položky. Vzal jsem to dle důležitosti. Martinův podcast zde ještě chvilku zůstane. Pak následují témata, tedy další řazení článků. Pak jsou pozvánky, ty jsou důležité a budou dále bydlet na pravé liště.

Po pozvánkách jsem vložil další přehled, a to jsou výsledky závodů. Výsledky vás velmi zajímají. Jsme sportovní klub a závodění je koření modelářského života.

Věřím, že takto uspořádaný web je pro vás přehlednější a mnoho článků tak nezapadne.

A nyní, jak vypadá naše hitparáda?

V měsíci září vás nejvíce zajímaly výsledky MČR2021. Takže jasným vítězem jsou „tvrdá“ data. Pak vás velmi zaujala 30 Minutovka. Musím říci, že při natáčení jsem se velmi bavil. Bylo to skvělé, a ještě jednou musím poděkovat Martinovi Hurdovi za skvělý nápad. A třetí byl článek Jirky Hrušky o tom, jak to na MČR vypadalo.

Dostal jsem několik reakcí na článek o starých RC soupravách. Určitě je to zajímavé téma. Pokud by měl někdo chuť se pustit třeba do našich souprav anebo do souprav let 70tých či osmdesátých, protože s nimi létal, prosím, klidně pište nebo foťte. Myslím, že si to s chutí všichni přečtou.

Ještě chci zmínit jeden článek, vyšel na konci září a je hodně čtený. Nechci, aby informace zapadla. Byl to článek „Rondo a jeho příběh“. Do dnešního dne (myšleno 5.10.2021) tento článek byl zobrazen a přečten 107krát. Jenže díky přelomu měsíce nebude ve statistikách nejvýše. Jsem rád, že se tento článek líbí.

Co nás tento měsíc čeká? Slíbený článek o jedné osobnosti, který jsem avizoval minulý měsíc, ale bylo mnoho důležitějšího, co tento článek předběhlo.

Zachovejte nám přízeň

Jirka Hloušek jako admin